קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות52
מגזין

צ'יזבורגר מיושן

צ'יזבורגר מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר מיושן. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: צ'יזבורגר, עוגת צ'יזבורגר, ו עוגת צ'יזבורגר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר הטחון על תבנית אפייה ומחלקים ל-5 מנות שוות. לדחוף את הבשר (לא לטפוח אותו) יחד בעדינות וצורה לתוך קציצות לא גדול יותר בגודל של לחמניות ההמבורגר שלך. הם צריכים להיות דחוסים באופן רופף; הם צריכים להיראות מחוספס כפרית, לא חלקה וככה קרום טוב יתפתח ויהיו הרבה פינות וסדקים עבור הגבינה להמס לתוך. הם צריכים להיות בערך 1/2 אינץ 'עבה בערך 4 אינץ' רחב. ודא שהם מתאימים לחמניות שלך! לאחר בצורת, לצנן את ההמבורגרים לא מבושלים במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
בשר טחוןבשר טחון
גבינהגבינה
קרוםקרום
גלולגלול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה, או מחממים את מחבת הברזל הגדולה ביותר מעל חום בינוני-גבוה עד לעישון בלבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
4
מפזרים את שני הצדדים של ההמבורגרים בנדיבות עם מלח. זה לא רק עבור טעם, אלא גם כדי לבנות קרום טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
מלחמלח
5
באמצעות מרית, מניחים את ההמבורגרים על הגריל או במחבת; הם צריכים לרחוש על קשר. אם אתה מבשל בפנים, לפתוח את החלון שלך, כי זה עלול לקבל קצת מעושן!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
גרילגריל
6
אם אתה משתמש בגריל: לבשל 2 דקות בצד הראשון עבור בינוני נדיר או 3 דקות אם אתה אוהב אותם בינוני היטב. תהפכו את ההמבורגרים, ותעלו על כל אחד עם פרוסת גבינה. מכסים, אם אפשר, ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את ההמבורגרים שלך ואת החום של הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
אם משתמשים במחבת: מבשלים 4 דקות עבור מדיום-רייר, או 5 דקות עבור בינוני-היטב בצד הראשון. תהפכו את ההמבורגרים, ותעלו על כל אחד עם פרוסת גבינה. כיסוי, אם אפשר, ומבשלים 4 דקות יותר. מדחום בשר מוכנס באמצע ההמבורגר צריך לרשום 135 עד 140 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
8
הסר את ההמבורגרים מהחום וטוחן פלפל שחור טחון טרי על גבי כל המבורגר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
9
בעוד הבשר נח, טוסט הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
גלולגלול
בשרבשר
10
מורחים את שני הצדדים לחתוך של הלחמניות עם קצת חמאה רכה. מנמיכים את החום בינוני, להוסיף את הלחמניות לחתוך בצד למטה, ולתת להם טוסט עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
גלולגלול
11
מניחים כל המבורגר על לחמניה, למעלה עם קטשופ צ ' אטני או פלפל אדום קלוי ומטבל אגוז וערימה אתה התוספות האהובות עליך. לחפור לתוך פרוסה קטנה של גן עדן הקיץ ישר מהמטבח שלך!
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
קטשופקטשופ
אגוזי מלךאגוזי מלך
גלולגלול
12
לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
שמור את המכסה שלך בהישג יד.
14
מוסיף את זרעי החרדל וזרעי הכמון; הם צריכים להתחיל בהתלהבות פקיעה במגע עם השמן, כך לכסות את הסיר עד שהתיזה שוככת, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
זרעי כמוןזרעי כמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך רק מתחיל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
16
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ו לטגן עד השום הוא רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
17
הוסף את Garam Masala, פפריקה וכורכום. מערבבים ומבשלים כ -30 שניות. לאחר מכן להוסיף את החומץ (עומד בחזרה אז אתה לא לשאוף את האדים!) ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
18
מוסיפים את העגבניות, מולסה, 1/2 כפית מלח והרבה פלפל שחור טחון טרי. מערבבים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים בבית מבשלים נדיב על 10 דקות עד מעובה. אתה יכול לחית אותו אם אתה רוצה. שים את זה בצד לקרר ואז לצנצנת. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מולסהמולסה
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
19
מערבבים את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחור, אם משתמשים במטחנת תבלינים או מטחנת קפה וטוחנים עד בסדר. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
זרעי הלזרעי הל
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציפורןציפורן
קפהקפה
20
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
צלי את הפלפלים האדומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
22
מניחים כל פלפל על הלהבה הפתוחה של מבער גז או גריל, בישול עד העור מושחר שלפוחיות. לסובב את הפלפלים ולהשחיר כל הדרך מסביב, על 15 דקות. לחלופין, ניתן לצלות את הפלפלים בתנור על ידי הנחת הפלפלים על תבנית אפייה והנחת מתחת למטלית, הנעה בתדירות גבוהה, עד שהפלפלים מושחרים ומבצבצים בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
גרילגריל
23
שים את הפלפלים המושחרים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לאדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
24
טוסט האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
טוסטטוסט
25
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מצופה קלף. פופ לתוך התנור עד חום זהוב בהיר ארומטי, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
26
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
27
מקלפים את הפלפלים האדומים באמצעות סכין קילוף. זרוק את הקליפות, גזע וזרעים. לזרוק את הפלפלים האדומים קלויים, אגוזי מלך, מיץ לימון, מולסה רימון, שמן זית, פפריקה, כמון, פתיתי פלפל אדומים ושום למעבד מזון עם כפית מלח, ולהפעיל עד לטבול חלק. טעם לתיבול ולהתאים בהתאם. מגניב ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
פלפל אדוםפלפל אדום
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
פפריקהפפריקה
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
כמוןכמון
זרעיםזרעים
מלחמלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
סכיןסכין

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם4largesתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונליתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונלי5ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי5לחמניות בורגר, פיצוללחמניות בורגר, פיצול3(חוֹרֶף)חמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות3largesמקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)מקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)1(יכול להיות או להרחיק)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק11 אינץ אצבע זנגביל טרי, קלופים טחון1 אינץ אצבע זנגביל טרי, קלופים טחון3(חוֹרֶף)שמן קנולה או זרעי ענביםשמן קנולה או זרעי ענבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)תרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה11 קילו קישואים,לתיבול בשרלתיבול בשר2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי3(חוֹרֶף)מולסה רימונים (ראה הערה של קוק)מולסה רימונים (ראה הערה של קוק)2פלפל אדוםפלפל אדום1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק11 קילו קישואים,שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות5אינצ ' יםפרוסות עבות צ'דר חדהפרוסות עבות צ'דר חדה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בריסקט ו 1 sirloin קילו, קרקע בגסות יחד (ראה הערה של קוק)בריסקט ו 1 sirloin קילו, קרקע בגסות יחד (ראה הערה של קוק)1פרוסהעלי חסה עגבנייה, בצל אדום פרוס, לתיקון את ההמבורגריםעלי חסה עגבנייה, בצל אדום פרוס, לתיקון את ההמבורגרים1(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך גלם, חצאים וחתיכותאגוזי מלך גלם, חצאים וחתיכות