תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר מיושן. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: צ'יזבורגר, עוגת צ'יזבורגר, ו עוגת צ'יזבורגר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר הטחון על תבנית אפייה ומחלקים ל-5 מנות שוות. לדחוף את הבשר (לא לטפוח אותו) יחד בעדינות וצורה לתוך קציצות לא גדול יותר בגודל של לחמניות ההמבורגר שלך. הם צריכים להיות דחוסים באופן רופף; הם צריכים להיראות מחוספס כפרית, לא חלקה וככה קרום טוב יתפתח ויהיו הרבה פינות וסדקים עבור הגבינה להמס לתוך. הם צריכים להיות בערך 1/2 אינץ 'עבה בערך 4 אינץ' רחב. ודא שהם מתאימים לחמניות שלך! לאחר בצורת, לצנן את ההמבורגרים לא מבושלים במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגר
בשר טחון
גבינה
קרום
גלול
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה, או מחממים את מחבת הברזל הגדולה ביותר מעל חום בינוני-גבוה עד לעישון בלבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
4
מפזרים את שני הצדדים של ההמבורגרים בנדיבות עם מלח. זה לא רק עבור טעם, אלא גם כדי לבנות קרום טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרום
מלח
5
באמצעות מרית, מניחים את ההמבורגרים על הגריל או במחבת; הם צריכים לרחוש על קשר. אם אתה מבשל בפנים, לפתוח את החלון שלך, כי זה עלול לקבל קצת מעושן!
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
גריל
6
אם אתה משתמש בגריל: לבשל 2 דקות בצד הראשון עבור בינוני נדיר או 3 דקות אם אתה אוהב אותם בינוני היטב. תהפכו את ההמבורגרים, ותעלו על כל אחד עם פרוסת גבינה. מכסים, אם אפשר, ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את ההמבורגרים שלך ואת החום של הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
אם משתמשים במחבת: מבשלים 4 דקות עבור מדיום-רייר, או 5 דקות עבור בינוני-היטב בצד הראשון. תהפכו את ההמבורגרים, ותעלו על כל אחד עם פרוסת גבינה. כיסוי, אם אפשר, ומבשלים 4 דקות יותר. מדחום בשר מוכנס באמצע ההמבורגר צריך לרשום 135 עד 140 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
8
הסר את ההמבורגרים מהחום וטוחן פלפל שחור טחון טרי על גבי כל המבורגר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
9
בעוד הבשר נח, טוסט הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
גלול
בשר
10
מורחים את שני הצדדים לחתוך של הלחמניות עם קצת חמאה רכה. מנמיכים את החום בינוני, להוסיף את הלחמניות לחתוך בצד למטה, ולתת להם טוסט עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
טוסט
גלול
11
מניחים כל המבורגר על לחמניה, למעלה עם קטשופ צ ' אטני או פלפל אדום קלוי ומטבל אגוז וערימה אתה התוספות האהובות עליך. לחפור לתוך פרוסה קטנה של גן עדן הקיץ ישר מהמטבח שלך!
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
קטשופ
אגוזי מלך
גלול
12
לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
שמור את המכסה שלך בהישג יד.
14
מוסיף את זרעי החרדל וזרעי הכמון; הם צריכים להתחיל בהתלהבות פקיעה במגע עם השמן, כך לכסות את הסיר עד שהתיזה שוככת, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
זרעי כמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך רק מתחיל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
16
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ו לטגן עד השום הוא רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
17
הוסף את Garam Masala, פפריקה וכורכום. מערבבים ומבשלים כ -30 שניות. לאחר מכן להוסיף את החומץ (עומד בחזרה אז אתה לא לשאוף את האדים!) ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
כורכום
פפריקה
חומץ
18
מוסיפים את העגבניות, מולסה, 1/2 כפית מלח והרבה פלפל שחור טחון טרי. מערבבים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים בבית מבשלים נדיב על 10 דקות עד מעובה. אתה יכול לחית אותו אם אתה רוצה. שים את זה בצד לקרר ואז לצנצנת. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מולסה
עגבנייה
מלח
19
מערבבים את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחור, אם משתמשים במטחנת תבלינים או מטחנת קפה וטוחנים עד בסדר. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
זרעי הל
תערובת תיבול
ציפורן
קפה
20
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
21
צלי את הפלפלים האדומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
22
מניחים כל פלפל על הלהבה הפתוחה של מבער גז או גריל, בישול עד העור מושחר שלפוחיות. לסובב את הפלפלים ולהשחיר כל הדרך מסביב, על 15 דקות. לחלופין, ניתן לצלות את הפלפלים בתנור על ידי הנחת הפלפלים על תבנית אפייה והנחת מתחת למטלית, הנעה בתדירות גבוהה, עד שהפלפלים מושחרים ומבצבצים בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
גריל
23
שים את הפלפלים המושחרים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לאדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
24
טוסט האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
טוסט
25
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מצופה קלף. פופ לתוך התנור עד חום זהוב בהיר ארומטי, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
פופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
26
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
27
מקלפים את הפלפלים האדומים באמצעות סכין קילוף. זרוק את הקליפות, גזע וזרעים. לזרוק את הפלפלים האדומים קלויים, אגוזי מלך, מיץ לימון, מולסה רימון, שמן זית, פפריקה, כמון, פתיתי פלפל אדומים ושום למעבד מזון עם כפית מלח, ולהפעיל עד לטבול חלק. טעם לתיבול ולהתאים בהתאם. מגניב ומגיש.