שוקולד חם ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חם ברנדי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את ארמניאק, שוקולד מריר, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, שוקולד חם ברנדי, ו עוגת מוס שוקולד דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים שוקולד מגורד ואבקת חלב יבש.
בסיר בינוני, מחממים חלב מלא על אש בינונית. לאחר חימום, מערבבים בתערובת השוקולד ומקציפים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה וחמה.
יוצקים 1 כף. Armagnac לתוך כל ספל (ארבעה ספלים בסך הכל), ולאחר מכן למלא כל ספל עם תערובת חלקה, שוקו חם.
מגישים חם, מעוטר עם קצפת או מרשמלו.