שוקולד חם מתנוון רזה
אם יש לכם חצי וחצי, וניל, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד, ו עוגת שוקולד מנוונת עם ציפוי שוקולד מוקצף {ללא גלוטן!} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר וקקאו. מערבבים בחלב וחצי וחצי עד מעורבב. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מחומם היטב (לא להרתיח).
מוסיפים שבבי שוקולד; מערבבים כל הזמן עם חוט להקציף עד שבבי נמסים תערובת חלקה. מערבבים וניל. כדי לשרת, לשפוך שוקו חם לתוך 4 כוסות.