שוקולד חמאת בוטנים גושים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 291 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. 102 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חצאי פקאן, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו כמה מחבתות גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
3
בקערה מעל מים רותחים, להמס את החמאה, 6 אונקיות של שוקולד צ ' יפס, והשוקולד לא ממותק, ערבוב מדי פעם, עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותק
שוקולד צ ' יפס
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הסר מהחום וקריר במשך 15 דקות.
5
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את הביצים, אבקת אספרסו, וניל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
הוסף את הסוכר, להעלות את המהירות בינונית גבוהה, והכה במשך 2 דקות, עד הבלילה עבה ונופל בחזרה על עצמו בסרט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
7
עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
שלב את 1/3 כוס קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה ולקפל אותו לתערובת השוקולד עם מרית גומי. בקערה אחרת, לשלב את האגוזים, אגוזי פקאן, שבבי חמאת בוטנים, הנותרים 6 אונקיות של שוקולד צ ' יפס, ואת כף הקמח ולקפל אותו לתערובת השוקולד. עם 2 כפות מרק, טיפה מעוגלות ערימות של הבלילה 1 אינץ ' בנפרד על מחבתות גיליון מוכן.