שוקולד חמאת בוטנים גושים
שוקולד חמאת בוטנים גושים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 291 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. 102 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חצאי פקאן, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו כמה מחבתות גיליון עם נייר קלף.
בקערה מעל מים רותחים, להמס את החמאה, 6 אונקיות של שוקולד צ ' יפס, והשוקולד לא ממותק, ערבוב מדי פעם, עד פשוט נמס.
הסר מהחום וקריר במשך 15 דקות.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את הביצים, אבקת אספרסו, וניל עד בשילוב.
הוסף את הסוכר, להעלות את המהירות בינונית גבוהה, והכה במשך 2 דקות, עד הבלילה עבה ונופל בחזרה על עצמו בסרט. תניח בצד.
עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הביצה.
שלב את 1/3 כוס קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה ולקפל אותו לתערובת השוקולד עם מרית גומי. בקערה אחרת, לשלב את האגוזים, אגוזי פקאן, שבבי חמאת בוטנים, הנותרים 6 אונקיות של שוקולד צ ' יפס, ואת כף הקמח ולקפל אותו לתערובת השוקולד. עם 2 כפות מרק, טיפה מעוגלות ערימות של הבלילה 1 אינץ ' בנפרד על מחבתות גיליון מוכן.
אופים במשך 15 דקות בדיוק. מגניב על סדיני האפייה.