שוקולד טבל קרמל
קרמל שוקולד טבול יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 62 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 120 . מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב מרוכז, סירופ תירס, פירורי שוקולד חצי מתוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: קרמלים טבולים בשוקולד תוצרת בית, מתכון קרמלים מלוחים טבולים בשוקולד, ו קרמל קינמון {שוקולד טבול אם אתה מעז}.
הוראות
הביאו לרתיחה 3 מרכיבים ראשונים בסיר על אש בינונית; מבשלים 7 דקות, ללא ערבוב. מערבבים חלב מרוכז ומביאים לרתיחה; מבשלים תוך ערבוב מתמיד 10 דקות או עד שמדחום ממתקים מגיע ל -24
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
יוצקים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות בגודל 8 על 8 אינץ'.
תן לעמוד 8 שעות בטמפרטורת החדר.
חותכים קרמל לריבועים בגודל 1/2 אינץ', ומעצבים לכדורים.
ממיסים שוקולד וקיצור בסיר על אש בינונית.
מסירים מהאש. טובלים כדורים בתערובת שוקולד מומסת; מניחים על נייר שעווה. צינה 8 שעות.