שוקולד לבן-עוגת פירות
טארט שוקולד-פירות לבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצק עלים, תותים, קיווי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פירות שוקולד לבן, חמש כוכבים עוגת פירות שוקולד לבן, ו עוגת שוקולד אגוזים עם פירות יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. להפשיר גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות. להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
רול לתוך 14x10 אינץ מלבן.
מניחים על תבנית אפייה גדולה ungreased.
מברשת קצוות של מאפה עם מים. מקפלים מעל קצה 1/2 אינץ ' של מאפה על כל הצדדים כדי ליצור שפה; לחץ בחוזקה כדי לאבטח. פירס מאפה עם מזלג.
אופים 15 דקות. או עד חום זהוב. (אחרי 10 דקות., בעדינות לשבור כל בועות אוויר גדולות בצק עם מזלג.) מגניב על מתלה חוט.
מיקרוגל 5 עוז. שוקולד לבן וחצי בקערה גדולה למיקרוגל בגובה 2 דקות. או עד שוקולד לבן הוא כמעט נמס; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מורחים על גבי מאפה; למעלה עם פירות. ממיסים את שאריות השוקולד בהתאם להוראות ה-pkg. טפטוף על קינוח. להכניס למקרר 1 שעה או עד מוכן לשרת.
חתוך ל-12 מלבנים. חנות שאריות טארט במקרר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.