קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד מנטה כוכבים

שוקולד מנטה כוכבים
שוקולד מנטה כוכבים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 35 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, גס וממתקים מקלות, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו שוקולד מנטה כוכבים, שוקולד מנטה כוכבים, ו כוכבי מרנג שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך בצק עוגיות סוכר חמאה לפי ההוראות, אבל להפחית את הקמח 1 1/3 כוסות ולהוסיף את הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות סוכרבצק עוגיות סוכר
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2
לטאטא את הקמח וקקאו יחד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
חצי בצק לעטוף כל חצי בנייר שעווה, בעיצוב כל אחד לתוך מלבן שטוח, ולאחר מכן לאחסן כל חצי בשקית פלסטיק resealable. לצנן בצק עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בעוד תנור מתחמם, לגלגל 1 חתיכת בצק (לשמור על הבצק שנותר מקורר) בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, מהיר-צמרמורת על תבנית אפייה במקפיא או צמרמורת במקרר עד המשרד.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
לקלף בחזרה גיליון העליון של נייר שעווה לחתוך כמה שיותר עוגיות עם חותך ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
העברת עוגיות, כמו לחתוך, לתבנית אפייה מרופדת, הסדרת אותם 1 אינץ ' זה מזה. (אם הבצק הופך רך מדי כדי להסיר את העוגיות, צמרמורת מהירה על תבנית אפייה במקפיא או צמרמורת במקרר עד המשרד.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
לאסוף, לאסוף מחדש, ושאריות צמרמורת כדי ליצור יותר עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
9
להקפיא או לצנן עוגיות לגזור על תבנית אפייה עד המשרד לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים עוגיות, גיליון אחד בכל פעם, עד הקצוות כהים גוון ומרכזים נקבעים, 9 עד 12 דקות. לקבלת עוגיות תמונה מושלמת, להשתמש חותכי עוגיות בעוד עוגיות חמות מהתנור לקצץ קצוות. (שמור קישוטים לחטיפים.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
העברת עוגיות עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות עם הבצק שנותר. (גליונות אפייה מגניבים ולהשתמש קלף טרי בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
באמצעות מרית אופסט או מרית גומי קטנה, להפיץ עוגיות מקורר עם שכבה דקה של שוקולד נמס, ואז מפזרים כמה מקלות ממתקים כתוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
בואו עוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד השוקולד קבע, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
1
* אם אתה רוצה מנה אמיתית של מנטה, להחליף את הוניל במתכון בצק עוגיות סוכר חמאה עם 1/2 כפית תמצית מנטה טהור.* עבור הקצוות הנקיים ביותר, לשמור הקפאה או מצמרר את הבצק בין גיליונות נייר שעווה בכל פעם שהוא מקבל רך, להקפיא או לצנן את העוגיות לחתוך לפני אפיית אותם.* להמיס שוקולד בהצלחה: לשמור על שוקולד ממגע עם אפילו כמות קטנה של מים. קוצצים את השוקולד ראשון, ואז לשים אותו בקערת מתכת יבשה ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
בצק עוגיות סוכרבצק עוגיות סוכר
מנטהמנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים את השוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שהוא חלק. לחלופין, אתה יכול לחמם אותו בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את השוקולד הקצוץ בקערה ומיקרוגל אותו ב 50% כוח במרווחים של 30 שניות, בודק את זה ומערבבים אותו, בכל פעם, עד שהוא חלק.* עוגיות לשמור במיכל אטום בשכבות בודדות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במקום קריר, 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך