שוקולד מנטה כוכבים
שוקולד מנטה כוכבים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 35 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, גס וממתקים מקלות, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו שוקולד מנטה כוכבים, שוקולד מנטה כוכבים, ו כוכבי מרנג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך בצק עוגיות סוכר חמאה לפי ההוראות, אבל להפחית את הקמח 1 1/3 כוסות ולהוסיף את הקקאו.
חצי בצק לעטוף כל חצי בנייר שעווה, בעיצוב כל אחד לתוך מלבן שטוח, ולאחר מכן לאחסן כל חצי בשקית פלסטיק resealable. לצנן בצק עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
בעוד תנור מתחמם, לגלגל 1 חתיכת בצק (לשמור על הבצק שנותר מקורר) בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, מהיר-צמרמורת על תבנית אפייה במקפיא או צמרמורת במקרר עד המשרד.)
לקלף בחזרה גיליון העליון של נייר שעווה לחתוך כמה שיותר עוגיות עם חותך ככל האפשר.
העברת עוגיות, כמו לחתוך, לתבנית אפייה מרופדת, הסדרת אותם 1 אינץ ' זה מזה. (אם הבצק הופך רך מדי כדי להסיר את העוגיות, צמרמורת מהירה על תבנית אפייה במקפיא או צמרמורת במקרר עד המשרד.)
לאסוף, לאסוף מחדש, ושאריות צמרמורת כדי ליצור יותר עוגיות.
להקפיא או לצנן עוגיות לגזור על תבנית אפייה עד המשרד לפני האפייה.
אופים עוגיות, גיליון אחד בכל פעם, עד הקצוות כהים גוון ומרכזים נקבעים, 9 עד 12 דקות. לקבלת עוגיות תמונה מושלמת, להשתמש חותכי עוגיות בעוד עוגיות חמות מהתנור לקצץ קצוות. (שמור קישוטים לחטיפים.)
העברת עוגיות עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות עם הבצק שנותר. (גליונות אפייה מגניבים ולהשתמש קלף טרי בין קבוצות.)
באמצעות מרית אופסט או מרית גומי קטנה, להפיץ עוגיות מקורר עם שכבה דקה של שוקולד נמס, ואז מפזרים כמה מקלות ממתקים כתוש.
בואו עוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד השוקולד קבע, על 1 שעה.
* אם אתה רוצה מנה אמיתית של מנטה, להחליף את הוניל במתכון בצק עוגיות סוכר חמאה עם 1/2 כפית תמצית מנטה טהור.* עבור הקצוות הנקיים ביותר, לשמור הקפאה או מצמרר את הבצק בין גיליונות נייר שעווה בכל פעם שהוא מקבל רך, להקפיא או לצנן את העוגיות לחתוך לפני אפיית אותם.* להמיס שוקולד בהצלחה: לשמור על שוקולד ממגע עם אפילו כמות קטנה של מים. קוצצים את השוקולד ראשון, ואז לשים אותו בקערת מתכת יבשה ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי.
מחממים את השוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שהוא חלק. לחלופין, אתה יכול לחמם אותו בקערה בטוחה במיקרוגל.
שים את השוקולד הקצוץ בקערה ומיקרוגל אותו ב 50% כוח במרווחים של 30 שניות, בודק את זה ומערבבים אותו, בכל פעם, עד שהוא חלק.* עוגיות לשמור במיכל אטום בשכבות בודדות, מופרדים על ידי נייר שעווה, במקום קריר, 5 ימים.