שוקולד פאדג'של קולין
פאדג'השוקולד של קולין דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. לך לחנות ותביא מלח, שוקו, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 168 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, תפוחי האדמה Colcannon של קולין, ו זמן למשקה: קולין באון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל מחבת 8 על 8 אינץ ' עם 4 כפות של החמאה. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, הקקאו והמלח. מערבבים בחלב. להביא את התערובת לרתיחה מתגלגלת ולהפחית את החום בינוני-נמוך. לצרף מדחום ממתקים לסיר ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, או עד התערובת מגיעה 240 מעלות F.
הסר את המחבת מן החום, מערבבים את הנותרים 4 כפות חמאה, חמאת בוטנים, פקאן ווניל.
יוצקים את הפאדג ' החוצה על מחבת החמאה.
בואו פאדג ' מגניב במשך 20 דקות, ואז לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.