שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן
שוקולד-פיסטוק-דובדבן ביסקוטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 732 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם ביצים, חמאה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי דובדבן פיסטוק, פיסטוק ומיובש-ביסקוטי דובדבן, ו עוגיות רציניות: פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות. מקציפים ביצים ווניל.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר, מכים עד מעורבב. מערבבים בפיסטוקים ודובדבנים.
מניחים חצי בצק על כל תבנית אפייה מוכנה. צורה כל מחצית לתוך יומן מעוגל מעט על 10 x 3 אינץ ' באמצעות ידיים מקומטות. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
אופים 25 עד 30 דקות או עד הבצק הוא מוצק למגע.
בואו להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל.
העבר יומנים ללוח חיתוך, וחתוך לפרוסות 1/2-ל 3/4 אינץ ' רחב עם סכין משונן.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים 4 דקות בכל צד או עד פריך.
להעביר מתלים תיל להתקרר לחלוטין.
לטבול קצוות של ביסקוטי בשוקולד מריר, וטפטוף עם שוקולד לבן, אם תרצה בכך.
מניחים על נייר שעווה להגדיר.