שוקולד פלסטיק
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שוקולד בקערת מתכת גדולה על מחבת של מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים את סירופ התירס. התערובת תהפוך דביקה, אבל לשמור ערבוב עד מעורבב היטב.
כף על פיסת פלסטיק לעטוף, לעטוף בחוזקה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד המשרד לפני השימוש. הלילה הוא הטוב ביותר. השתמש אבקת קקאו לא ממותק על משטחי עבודה כדי למנוע דבק.