קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד פלסטיק

שוקולד פלסטיק
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שוקולד בקערת מתכת גדולה על מחבת של מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
2
הסר מהחום, ומערבבים את סירופ התירס. התערובת תהפוך דביקה, אבל לשמור ערבוב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
3
כף על פיסת פלסטיק לעטוף, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד המשרד לפני השימוש. הלילה הוא הטוב ביותר. השתמש אבקת קקאו לא ממותק על משטחי עבודה כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק