קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד

שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד
שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד נטול גלוטן, מתאבנים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר, שעועית וניל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. נסו צ'ארלס שוקולד עוגיות פקאן מתכון, שוקולד מריר-מתוק-כמהין כתומות, ו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקרם בסיר קטן מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום ומניחים בצד.פיצול שעועית וניל לאורכו ולהשתמש בחלק האחורי של סכין קילוף כדי לגרד את זרעי וניל לתוך השמנת. זרוק את התרמיל או לשמור אותו לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
תן קרם וניל תלול במשך 10 דקות.להחזיר את הקרם לרתיחה עדינה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד השמור ולתת לו לשבת ללא הפרעה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
לטאטא את השוקולד והשמנת יחד עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית אפייה 8 על 8 אינץ'. מכסים ומקררים עד מוקשה, לפחות 5 שעות.באמצעות כדור מלון קטן או כפית קטנה, לגרוף כדור בגודל 1 אינץ ' של תערובת השוקולד לתוך היד שלך לגלגל אותו בין כפות הידיים שלך עד שזה קצת חלק ועגול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מלוןמלון
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
8
מניחים על תבנית אפייה וחוזרים עם תערובת השוקולד הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מניחים את אבקת הקקאו בקערה רדודה או במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
מגלגלים את הכמהין באבקת הקקאו עד מצופה באופן שווה. אחסן את הכמהין בטמפרטורת חדר מגניב (55°F עד 65 ° F) עד 2 שבועות במיכל אטום, אבל לא לקרר או להקפיא אותם—זה פוגע במרקם של שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כמהיןכמהין
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים