שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד
שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד נטול גלוטן, מתאבנים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר, שעועית וניל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. נסו צ'ארלס שוקולד עוגיות פקאן מתכון, שוקולד מריר-מתוק-כמהין כתומות, ו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקרם בסיר קטן מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום ומניחים בצד.פיצול שעועית וניל לאורכו ולהשתמש בחלק האחורי של סכין קילוף כדי לגרד את זרעי וניל לתוך השמנת. זרוק את התרמיל או לשמור אותו לשימוש אחר.
תן קרם וניל תלול במשך 10 דקות.להחזיר את הקרם לרתיחה עדינה על חום בינוני.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד השמור ולתת לו לשבת ללא הפרעה במשך 5 דקות.
לטאטא את השוקולד והשמנת יחד עד חלקה מאוד.
יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית אפייה 8 על 8 אינץ'. מכסים ומקררים עד מוקשה, לפחות 5 שעות.באמצעות כדור מלון קטן או כפית קטנה, לגרוף כדור בגודל 1 אינץ ' של תערובת השוקולד לתוך היד שלך לגלגל אותו בין כפות הידיים שלך עד שזה קצת חלק ועגול.
מניחים על תבנית אפייה וחוזרים עם תערובת השוקולד הנותרת.
מניחים את אבקת הקקאו בקערה רדודה או במחבת.
מגלגלים את הכמהין באבקת הקקאו עד מצופה באופן שווה. אחסן את הכמהין בטמפרטורת חדר מגניב (55°F עד 65 ° F) עד 2 שבועות במיכל אטום, אבל לא לקרר או להקפיא אותם—זה פוגע במרקם של שוקולד שמנת.