קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו

שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו
עוגת שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה פאונד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית vanillan, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה עוגה קילו, שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד, ו שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפני שתתחיל, להביא את כל החומרים הקרים לטמפרטורת החדר: להגדיר את שמנת חמוצה, חמאה, ואת הביצים (להפריד את הביצים בזמן שהם עדיין קרים) במשך כחצי שעה לפני ביצוע הבלילה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח קל מחבת צינור 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את שמנת חמוצה ותמצית וניל בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מקציפים את החמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד שמנת, על 30 שניות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות של סוכר והכה במהירות גבוהה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות חיוורת יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את החלמונים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל חלמון להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת החלמון הבא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
יוצקים שליש מתערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב. תערובת בחצי של תערובת שמנת חמוצה. המשך הוספת תערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
מקציפים את החלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה ערבוב נקי עם מקצף נקי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר ומכה עד פסגות בינוני נוקשה נוצרים (להרים את המקצף או לטאטא ישר למעלה: קצה השיא שנוצר על ידי חלבוני הביצה צריך להתכרבל מעט.) השתמש מרית מקצף או גומי לקפל 1/3 של תערובת מרנג לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר את זה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מקפלים את התערובת הנותרים ביצה לבן לתוך הבלילה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
9
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים את העוגה במשך כשעה ו -15 דקות, או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר אתה נוגע בו בקלילות וקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך עשר דקות לפני הפיכת העוגה על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'