שוקולד רול אני
מתכון שוקולד רול אני יכול להתבצע בערך 45 דקות. לקינוח הזה יש 124 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 23 מנות סועדים.. 104 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש קרם טרטר, אבקת קקאו, סוכר ותמצית ונילן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: רול עוגת שוקולד (רול שוויצרי), גליל שוקולד, ו שוקולד שוויצרי רול.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). קו אחד 15 1/2 איקס 10 1/2 מחבת גליל ג ' לי אינץ עם נייר קלף ושומן וקמח קל.
הפרד את הביצים. מקציפים את הלבנים עם קרם האבנית עד שהם נוקשים. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס מהסוכר.
מנפים יחד את יתרת הסוכר, הקקאו והקמח. מקציפים את החלמונים עד שהם סמיכים ומקפלים לתוכם את תערובת הקמח. מערבבים פנימה וניל. (תערובת החלמון תהיה נוקשה מאוד). מקפלים בזהירות את תערובת החלמון לחלבונים הטרופות. מורחים באופן שווה את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 20 דקות.
תנו לעוגה להתקרר במשך 5 דקות. הופכים עוגה על מגבת מפוזרת בסוכר קונדיטור, מקלפים נייר קלף ומגלגלים עוגה עם המגבת.
תנו לעוגה להתקרר לחלוטין. מגלגלים עוגה ומורחים עם הקצפת.
מגישים עם רוטב חמאה מוקצף או רוטב פאדג'. עבור וריאציה, אתה יכול להוסיף 2 כפות של רום או ליקר האהוב עליך קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לגליל קינוחים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "