שוקולד שוקולד שוקולד צ'אנק חלב-גרנולה חינם
שוקולד שוקולד צ'אנק חלב-Granolan חינם הוא טבעוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 435 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת קקאו, תמצית vanillan, שיבולת שועל התגלגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו גרנולה קוקוס שוקולד (ללא גלוטן, דגנים מלאים, ללא חלב), חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני), ו חטיפי גרנולה שוקולד צ'יפס קוקוס לא אופים-נטול לקטוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-250ºF ומשמנים קלות שתי מנות 9×13 זכוכית או סדינים אפייה קו עם מחצלות אפיית סיליקון (אני מעדיף את צלחות הזכוכית במתכון זה).
מערבבים את שיבולת השועל, דגנים, אבקת קקאו ומלח בקערה גדולה.
מניחים את הדבש או מייפל, שמן וסוכר בסיר, וחום עד הסוכר הוא מומס בעיקר. לקבלת קיצור דרך, אתה יכול לחמם את החומרים הרטובים במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, עד הסוכר החום הוא מומס בעיקר (רק 30 עד 45 שניות בסך הכל).מערבבים את הוניל לתוך החומרים הנוזליים, ושופכים על כל החומרים היבשים. מערבבים למעיל.
מורחים את הגרנולה החוצה במחבתות מוכנות שלך.
אופים במשך 60 עד 90 דקות – זה ישתנה לא מעט על האקלים (באקלים יבש granola שלי צ ' יפס בתוך פחות משעה לפעמים, על החוף, זה יכול בקלות לקחת 90 דקות), בדיקה בכל 20 עד 30 דקות כדי לעורר. אם באמצעות מחבתות מתכת, לבדוק לעתים קרובות יותר כמו גרנולה נוטה חום הרבה יותר מהר. הגרנולה עדיין תהיה רכה כאשר נעשה, אבל זה חברות כפי שהוא מתקרר.לאחר מגניב לחלוטין, מערבבים את חתיכות השוקולד.