שוקולד תות-לבן נפוליאון
נפוליאון שוקולד תות לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2343 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 150 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 1 . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות לך לחנות ותביא את השוקולד של בייקר, ציפוי קצפת, תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התותים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם תותים כקינוח. מתכונים דומים: שוקולד לבן מנטה נפוליאונים, שוקולד קרמל ונפוליאונים בטעם תות, ו נפוליאון תות וקרם שוקולד.
הוראות
לפתוח גיליון מאפה על משטח מקומח קלות; פירס מאפה עם מזלג.
חותכים לרוחב מאפה ל 3 חתיכות, בעקבות קווי קיפול במאפה.
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים 15 דקות. או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.
בינתיים, מיקרוגל 4 עוז. שוקולד ו 1/2 כוס שוט מגניב בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
הוסף שוט מגניב הנותרים; להקציף עד מעורבב.
פיצול כל חתיכת מאפה לתוך 2 שכבות. להפריש 2 של השכבות העליונות.
מורחים כל אחת מ -4 שכבות המאפה שנותרו עם תערובת קטנה של 1/2 כוס קצפת קרירה; מעל כל אחת עם תותים 1/3 כוס. מחסנית 2 של שכבות עקף; לכסות עם שאר שכבות מאפה. ממיסים את שאריות השוקולד בהתאם לחבילה; טפטוף שווה על פני ערימות מאפה. מקררים 4 שעות.
חותכים כל מחסנית ל 6 חתיכות לשרת.