קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות1
ציון בריאות37
מגזין

שוקולד תות-לבן נפוליאון

שוקולד תות-לבן נפוליאון
נפוליאון שוקולד תות לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2343 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 150 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 1 . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות לך לחנות ותביא את השוקולד של בייקר, ציפוי קצפת, תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התותים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם תותים כקינוח. מתכונים דומים: שוקולד לבן מנטה נפוליאונים, שוקולד קרמל ונפוליאונים בטעם תות, ו נפוליאון תות וקרם שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפתוח גיליון מאפה על משטח מקומח קלות; פירס מאפה עם מזלג.
3
חותכים לרוחב מאפה ל 3 חתיכות, בעקבות קווי קיפול במאפה.
4
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים 15 דקות. או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, מיקרוגל 4 עוז. שוקולד ו 1/2 כוס שוט מגניב בקערה גדולה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 30 שניות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף שוט מגניב הנותרים; להקציף עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
פיצול כל חתיכת מאפה לתוך 2 שכבות. להפריש 2 של השכבות העליונות.
9
מורחים כל אחת מ -4 שכבות המאפה שנותרו עם תערובת קטנה של 1/2 כוס קצפת קרירה; מעל כל אחת עם תותים 1/3 כוס. מחסנית 2 של שכבות עקף; לכסות עם שאר שכבות מאפה. ממיסים את שאריות השוקולד בהתאם לחבילה; טפטוף שווה על פני ערימות מאפה. מקררים 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
חותכים כל מחסנית ל 6 חתיכות לשרת.