שוקי טלה קלויים ביין עם עשבים דה פרובאנס
טלה צלוי ביין שנקס עם הרבס דה פרובנס הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 473 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקי טלה, יין, הרבס דה פרובנס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יין אדום צלוי שנקי כבש, צלעות כבש צלויות ביין אדום, ו יין אדום צלוי שנקי כבש.
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר רחב כבד על חום בינוני.
להוסיף כרישה ושום; sauté עד כרישה לרכך, על 5 דקות.
העברת תערובת כרישה לקערה קטנה.
מפזרים נקבי כבש עם מלח ופלפל; אבק עם קמח למעיל.
חום שנותר 4 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כבש ומבשלים עד חום, מסתובבים מדי פעם, כ -12 דקות.
מוסיפים תערובת כרישה, יין, עגבניות עם פירה, פטריות, הרבס דה פרובנס וגזר. מערבבים כדי מעיל כבש עם תערובת ירקות. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד כבש הוא רך מאוד, מפנה פעמיים, על 1 שעה 30 דקות. לחשוף ולהמשיך להתבשל עד רוטב מפחית מעט, על 10 דקות יותר. כפית את השומן ממיצי פאן. כבש העונה לטעום עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש, מכוסה, מעל אש נמוכה לפני ההגשה.)
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
לא לכל הסופרמרקטים יש שוק טלה בהישג יד, אז תתקשר למקרה שתצטרך להזמין אותם.