בור 1/4 זיתים כוס לקצוץ בסדר. קל למחוץ הנותרים זיתים 1/2 כוס עם צד של סכין גדול.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שוקי עגל לטפוח יבש בין מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לדלות העליון והתחתון (לא בצד) של כל שוק בקמח, לדפוק את עודף. ב 12 אינץ ' מחבת כבדה חום 1 כף שמן וחמאה על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך וחולצות חומות ותחתיות של נקבים בקבוצות, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
העבר את השוקיים כפי שחום למחבת צלייה חסינת אש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוק עגל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחק מחבת והוסף שמן כפות שנותר.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מחממים שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשנים ומבשלים בצל, ערבוב, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שום ואנשובי ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
7
מוסיפים זיתים קצוצים, גרידה, צלפים, רוזמרין ויין ומרתיחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
8
מוסיפים מרק זיתים מרוסקים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
יוצקים תערובת מרק על שאנקים ולכסות בחוזקה עם נייר כסף. נקז צמות בתנור 2 שעות, או עד הבשר רך. שאנקס יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. מחממים שאנקס לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מעבירים את השוקיים בכפית מחוררת למגש אחר של מחבת צלייה או צלחת חסינת תנור עמוק, ושומרים על חום הגוף, מכוסים בתנור. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך כוס מדידה 1 ליטר ו ברזרבה מוצקים, להשליך גרידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
תן לנוזל לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, מרפרף ומשליך שומן. (לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות נוזל. במידת הצורך, בסיר להרתיח נוזל עד שהוא מופחת.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הוסף מוצקים שמורים לנוזל ושופכים על שאנקס.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
14
מגישים שאנקס מפוזר עם גרמולטה ומעוטר בגרגרי צלפים.
15
הפוך גרמולטה
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפים
1
In a small bowl toss all ingredients together well. Makes about 1/3 cup.