קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

שזיף אגוז להתפורר

שזיף אגוז להתפורר
קראמבל שזיפים-אגוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 237 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו תרכיז מיץ תפוזים, אגוזי מלך, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קראמבל שזיפים, קראמבל שזיפים, ו קראמבל שזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. מצפים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' (או דומה 1 1/2 עד 2 ליטר) בתרסיס בישול.
1
שלבו שזיפים, סוכר, גרידת תפוז ומיץ בקערה גדולה, זרקו לציפוי.
2
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה. מכסים בנייר כסף ואופים 20 דקות.
3
בינתיים הכינו את הציפוי.
4
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, קינמון ומלח בקערה בינונית עם מזלג.
5
מוסיפים חמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או בקצות האצבעות.
6
מוסיפים שמן ומערבבים לציפוי.
7
מוסיפים תרכיז מיץ תפוזים ומערבבים בקצות האצבעות עד לחות החומרים היבשים.
8
כאשר הפרי אפוי במשך 20 דקות, מערבבים אותו ומפזרים ציפוי באופן שווה על פני השטח.
9
מפזרים אגוזי מלך.
10
אופים, ללא כיסוי, עד שהפירות מבעבעים ורכים והתוספת משחימה קלות, 20 עד 25 דקות נוספות.
11
מניחים להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה (או יוגורט קפוא), אם תרצה.