צריך מנות ראשונות צמחוני? גאלט שזיפים עם ציפוי שטרויזל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1029 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, הל טחון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו גאלט תפוחים עם אגוזי מלך וצימוקים ותוספת שטרויזל, עוגת קפה שטרויזל תפוחים (תוספת שטרויזל פקאן), ו שזיף גאלט (מתכונים דומים).
חותכים 5 חריצים בגודל 1 אינץ ' במרווחים שווים סביב קצה כל סיבוב מאפה (בניצב לקצה).
4
הקציפו יחד את החלמון והמים להכנת שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מברישים את קצה המאפה בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
6
למילוי: זורקים את השזיפים עם הסוכר החום והל. עורמים כמות שווה של תערובת שזיפים במרכז כל סיבוב מאפה. מקפלים את המאפה סביב השזיפים, חופפים את המאפה בחריצים, ולחץ בחוזקה לאיטום.
שלב את הקמח, הסוכר והקינמון יחד. בעזרת האצבעות חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שהיא דומה לקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2
מפזרים את השטרויזל על גבי כל גאלט.
3
אופים 20 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ואופים עוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגישים חם.
5
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. בעזרת פומפיה גבינה, מגררים את החמאה ומקצרים לקמח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
כמו גבינות לטאקו
6
שלב את התערובת עם האצבעות עד שהיא דומה לקמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
7
מוסיפים את המים הקרים כקרח ומערבבים בעזרת כף, מושכים את המים לקמח עד שנוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
8
בידיים מעצבים את הבצק ל -2 כדורים ומשטחים אותם לדיסקים. עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חנות במקרר עד 4 ימים במקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)