שזיף ועוף זית
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מתלה כבש עם רוטב זית-שזיף, Gorgonzola & שזיפים ממולאים עוף, ו שזיפים טארט.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את השום, השזיפים, זיתים, צלפים, שמן זית, חומץ, עלי דפנה, אורגנו, מלח ופלפל.
תערובת מורחים בתחתית צלחת אפייה 10x15 אינץ'.
מוסיפים את חתיכות העוף, מערבבים והופכים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה.
כאשר מוכן להכין, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מפזרים סוכר חום על גבי ושופכים יין לבן בכל רחבי עוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, כפיות מיצים על עוף כמה פעמים כפי שהוא אפייה.
מגישים על מגש, שופכים מיצים מעל, ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה.