קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות28
מגזין

שזיף חזיר ממולא ירך

שזיף חזיר ממולא ירך
בשר חזיר ממולא שזיפים מותן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, מלח ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו צלי חזיר ממולא שזיפים, צלי חזיר ממולא שזיפים, ו ירך חזיר ממולא תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. באמצעות סכין חדה, להסיר כל שומן עודף מ ירך, משאיר שכבה 1/4 אינץ ' של שומן על גבי. השתמש בסכין ארוכה, דקה וחדה כדי לנקב חור במרכז שני הקצוות של ירך. עבודה משני הקצוות, להשתמש בידית של כף עץ גדולה לכפות חלל כל הדרך דרך מרכז ירך.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את הכף לדחוף להתמודד דרך עוד כמה פעמים, הרחבת החלל. עבודה עם כמה שזיפים מיובשים, לדחוף אותם לתוך חלל עם האצבעות שלך ואת כף להתמודד. עבודה משני הקצוות עד חלל הוא ממולא מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
מקום שום, 1/2 כפית. מלח, מיץ לימון ותימין על קרש חיתוך. טחון למשחה. לשפשף להדביק את כל חלציים ממולאים, למקם את צד השומן במחבת צלייה ויוצקים 1/2 כוס מים מסביב. צלי במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. המשך לצלות, הוספת מים למחבת במידת הצורך כדי למנוע חריכה, עד מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר קורא145, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר ללוח חיתוך לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
שומן רזה ממיצים במחבת קלייה ולמקם מחבת על פני 2 מבערים על הכיריים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה, מגרד את כל חתיכות השחמה על תחתית המחבת. מרתיחים עד מופחת על ידי כמחצית מעט מעובה, 5 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
פרוסת צלי ומגישים חמים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף