שזיף מיובש ומילוי תפוחים עם נקניק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניק, מרווה טחון, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, מילוי תפוחים ונקניקיות, ו מילוי תפוחים נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את הקרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, תוך ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל. להפריש להתקרר.בינתיים, לחמם את ורמוט בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיף את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ורמוט כבר נספג, על 2 דקות.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות קטנות מאוד, התאמת החום אם הנקניק הוא השחמה מהר מדי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה עם שזיפים מיובשים.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר קצף החמאה, מוסיפים את הבצל, מרווה, מלח ופלפל ומבשלים עד הבצל מתרככים, ערבוב מדי פעם וגירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, על 6 דקות (להתאים את החום אם הבצל הם השחמה מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שזיפים מיובשים
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ואת הביצים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, ומרווה לפי הצורך.אם משתמשים כדי למלא תרנגול הודו או אווז, לא אופים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני מילוי הציפור. אם אפייה בנפרד, להעביר לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ואופים חשופים עד חום זהוב על גבי, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אווז שלם
תערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום