שזיף מיובש ומילוי תפוחים עם נקניק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניק, מרווה טחון, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, מילוי תפוחים ונקניקיות, ו מילוי תפוחים נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את הקרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, תוך ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל. להפריש להתקרר.בינתיים, לחמם את ורמוט בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיף את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ורמוט כבר נספג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
שזיפים מיובשים
6
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות קטנות מאוד, התאמת החום אם הנקניק הוא השחמה מהר מדי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה עם שזיפים מיובשים.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר קצף החמאה, מוסיפים את הבצל, מרווה, מלח ופלפל ומבשלים עד הבצל מתרככים, ערבוב מדי פעם וגירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, על 6 דקות (להתאים את החום אם הבצל הם השחמה מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שזיפים מיובשים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הסלרי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -6 דקות.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
להעביר את התערובת לקערה עם שזיפים ונקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ואת הביצים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, ומרווה לפי הצורך.אם משתמשים כדי למלא תרנגול הודו או אווז, לא אופים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני מילוי הציפור. אם אפייה בנפרד, להעביר לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ואופים חשופים עד חום זהוב על גבי, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק