שזיף קלוי וריבת לימון
שזיף קלוי וריבת לימון ורבנה נטול גלוטן, וטבעוני תבלין. מתאים ל-50 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם סוכר מגורען, מיץ מ 1 עד 2 לימונים, שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידת שזיף עם קרם לימון ורבנה, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו סלט פירות קלויים עם לימון ורבנה (מתכונים דומים).
הוראות
רצועה ורבנה עלים מגבעולים ועלים מקום במיכל אטימה הדוק עם 1 כוס סוכר. אפשר לשבת לפחות לילה עד כמה שבועות כדי להחדיר טעם.
מחממים תנור ל 177° ולהכין מיכל מים רותחים. לעקר 6 צנצנות חצי ליטר על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
לשטוף ושזיפים רבעון, הסרת בורות. לזרוק רבעי שזיף עם סוכר חדור ועלים ורבנה להפיץ בשכבה אחת על מחבת גיליון. צלוי, חשוף, עד שזיפים התרככו והחלו לשחרר מיץ, כ -30 דקות..
כאשר שזיפים ורבנה מסיימים צלייה, מניחים אותם בסיר כבד תחתית או תנור הולנדי, יחד עם מיץ לימון. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים יחד הנותרים סוכר פקטין בקערה קטנה, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך תנור הולנדי ולחזור לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת רושמת 104° על ממתק או מדחום לקריאה מיידית.
לכבות את החום לרפרף כל קצף עם כפית. מצקת ריבה לתוך צנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר רבע של שטח הראש. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוונו טיימר ל-10 דקות.
לאחר 10 דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך דקות f5additional. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.