קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שזיפים מיובשים בבייקון פריך

שזיפים מיובשים בבייקון פריך
שזיפים מיובשים בבייקון פריך יכולים להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. אם יש לך פסים בייקון פריחה, שזיפים מיובשים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף עם שזיפים ובייקון, לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela), ו בייקון פריך וסלט ביצים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 200°c (400°F/סימן גז 6).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת מגש אפייה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
חותכים כל מקצץ בייקון במחצית לאורכים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
הניחו רצועה של בייקון על קרש חיתוך, הניחו שזיף מיובש בקצה העליון והתגלגלו, עטפו אותו בחוזקה סביב השזיף.לנקב מקל קוקטייל דרך מרכז השזיף העטוף כדי לאבטח. חזור עם הבייקון שנותר ושזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל
5
מניחים את השזיפים על מגש אפייה מוכן ואופים אותם במשך 10-15 דקות, מתהפך חצי דרך דרך בישול, עד בייקון הוא פריך מעט משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מ "לה פטי פריז" מאת נטלי בנזה. תמונות של ג ' קי מלוויל. זכויותיה המוסריות של נטלי בנזה להיות מזוהה כמחבר של עבודה זו נטענו על ידה בהתאם לחוק זכויות היוצרים, המדגמים והפטנטים 198
7
פורסם לראשונה בשנת 2013 על ידי Hardie Grant Books.