קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

שזיפים עם בוראטה ועדשים קלויים פריכים

שזיפים עם בוראטה ועדשים קלויים פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שזיפים עם בורטן ועדשים קלויים פריכים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, עדשים, פלפל סדוק טרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים, עדשים לבושות תפוח עץ W / תפוחי אדמה חדשים וסלט פריך, ו שזיפים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
6
הסר מהתנור והחלק את הקלף מעל הסדין ועל הדלפק כדי להתקרר. נסה לשמור את העדשים במקום במהלך העברה זו. לאחר קרירות, הם עשויים להיות מאוחסנים מכוסים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. מתכון זה עושה יותר ממה שאתה צריך עבור שזיפים בוראטה.להרכיב את הצלחת: על מגש בגודל בינוני לשבור כדור אחד של בוראטה, חשיפת פנים שמנת זה. השאר את הכדור השני ללא פגע כך שהוא נשאר טרי ככל האפשר במהלך המצגת. האורחים יכולים לפרוץ אליו לפי הצורך מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוראטהבוראטה
עדשיםעדשים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מורחים את פרוסות השזיף באופן שווה סביב המגש, ומאפשרים לפרוסות מסוימות לשבת ממש על הבורטה.
מרכיבים שתצטרך
בוראטהבוראטה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
8
מפזרים על ¼ כוס של עדשים קלויים פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
9
מקשטים עם עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
10
מגישים עם בלסמי בצד, כמו רק טפטוף זעיר יש צורך כדי לשפר את הטעמים מתוק שמנת של שילוב פירות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים