קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

שזיפים עם בוראטה ועדשים קלויים פריכים

שזיפים עם בוראטה ועדשים קלויים פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שזיפים עם בורטן ועדשים קלויים פריכים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, עדשים, פלפל סדוק טרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים, עדשים לבושות תפוח עץ W / תפוחי אדמה חדשים וסלט פריך, ו שזיפים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
6
הסר מהתנור והחלק את הקלף מעל הסדין ועל הדלפק כדי להתקרר. נסה לשמור את העדשים במקום במהלך העברה זו. לאחר קרירות, הם עשויים להיות מאוחסנים מכוסים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. מתכון זה עושה יותר ממה שאתה צריך עבור שזיפים בוראטה.להרכיב את הצלחת: על מגש בגודל בינוני לשבור כדור אחד של בוראטה, חשיפת פנים שמנת זה. השאר את הכדור השני ללא פגע כך שהוא נשאר טרי ככל האפשר במהלך המצגת. האורחים יכולים לפרוץ אליו לפי הצורך מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוראטהבוראטה
עדשיםעדשים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים את פרוסות השזיף באופן שווה סביב המגש, ומאפשרים לפרוסות מסוימות לשבת ממש על הבורטה.
מרכיבים שתצטרך
בוראטהבוראטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
8
מפזרים על ¼ כוס של עדשים קלויים פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
9
מקשטים עם עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
10
מגישים עם בלסמי בצד, כמו רק טפטוף זעיר יש צורך כדי לשפר את הטעמים מתוק שמנת של שילוב פירות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות