שזיפים עם בוראטה ועדשים קלויים פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שזיפים עם בורטן ועדשים קלויים פריכים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, עדשים, פלפל סדוק טרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים, עדשים לבושות תפוח עץ W / תפוחי אדמה חדשים וסלט פריך, ו שזיפים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
הסר מהתנור והחלק את הקלף מעל הסדין ועל הדלפק כדי להתקרר. נסה לשמור את העדשים במקום במהלך העברה זו. לאחר קרירות, הם עשויים להיות מאוחסנים מכוסים בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. מתכון זה עושה יותר ממה שאתה צריך עבור שזיפים בוראטה.להרכיב את הצלחת: על מגש בגודל בינוני לשבור כדור אחד של בוראטה, חשיפת פנים שמנת זה. השאר את הכדור השני ללא פגע כך שהוא נשאר טרי ככל האפשר במהלך המצגת. האורחים יכולים לפרוץ אליו לפי הצורך מאוחר יותר.
מורחים את פרוסות השזיף באופן שווה סביב המגש, ומאפשרים לפרוסות מסוימות לשבת ממש על הבורטה.
מפזרים על ¼ כוס של עדשים קלויים פריך על גבי.
מגישים עם בלסמי בצד, כמו רק טפטוף זעיר יש צורך כדי לשפר את הטעמים מתוק שמנת של שילוב פירות וגבינה.