שטרודל פטריות
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שטרודל פטריות, שטרודל פטריות, ו שטרודל פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -10 דקות. הרם את פורצ ' יני ולסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה. יש לשטוף פורצ ' יני היטב כדי להסיר כל חצץ. מסננים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה ושמורה אחרת.
Pulse פורצ ' יני ופטריות לבנות במעבד מזון עד קצוץ דק (אבל לא טחון).
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב, עד מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מוסיפים פטריות, שמורות השריית נוזל, יין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה, כ 8 דקות. מערבבים פטרוזיליה, ואז להפיץ מילוי על צלחת וצינה, חשוף, עד קר, על 10 דקות.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
בזמן מילוי צמרמורות, לשים ערימה של יריעות פילו על משטח עבודה לחתוך חצי לרוחב, ואז מחסנית חצאים לכסות עם ניילון לעטוף.
הסר גיליון פילו 1 מחסנית (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים) ולסדר עם צד ארוך קרוב אליך, ואז מברשת קלות עם קצת שומן ברווז. למעלה עם גיליון פילו אחר מברשת עם שומן.
מורחים על רבע מילוי פטריות ברצועה צרה לאורך קצה קרוב אליך בתוך 1/4 אינץ ' של כל קצה, ואז להפשיל פילו בחוזקה סביב מילוי, משאיר קצוות פתוחים.
העברת רול, צד התפר למטה, לתבנית אפייה ולעשות 3 לחמניות נוספות באותו אופן, העברה לתבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות. מגניב מעט על תבנית אפייה על מתלה, ולאחר מכן אורך מברשת של כל גליל עם קו דק מאוד של שמן כמהין (אם משתמשים) עם קצה של ספוגית כותנה. חותכים בעדינות כל גלגל לרוחב ל 8 חתיכות עם סכין משונן.
מגישים שטרודל חם או בטמפרטורת החדר.
* מילוי פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* שטרודל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, או 2 שבועות קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד.
אופים (לא להפשיר ראשון) בתנור שחומם מראש 177° 20 דקות.