קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

שטרודל פטריות

שטרודל פטריות
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שטרודל פטריות, שטרודל פטריות, ו שטרודל פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -10 דקות. הרם את פורצ ' יני ולסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה. יש לשטוף פורצ ' יני היטב כדי להסיר כל חצץ. מסננים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה ושמורה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Pulse פורצ ' יני ופטריות לבנות במעבד מזון עד קצוץ דק (אבל לא טחון).
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב, עד מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות, שמורות השריית נוזל, יין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה, כ 8 דקות. מערבבים פטרוזיליה, ואז להפיץ מילוי על צלחת וצינה, חשוף, עד קר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בזמן מילוי צמרמורות, לשים ערימה של יריעות פילו על משטח עבודה לחתוך חצי לרוחב, ואז מחסנית חצאים לכסות עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
הסר גיליון פילו 1 מחסנית (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים) ולסדר עם צד ארוך קרוב אליך, ואז מברשת קלות עם קצת שומן ברווז. למעלה עם גיליון פילו אחר מברשת עם שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
8
מורחים על רבע מילוי פטריות ברצועה צרה לאורך קצה קרוב אליך בתוך 1/4 אינץ ' של כל קצה, ואז להפשיל פילו בחוזקה סביב מילוי, משאיר קצוות פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
העברת רול, צד התפר למטה, לתבנית אפייה ולעשות 3 לחמניות נוספות באותו אופן, העברה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות. מגניב מעט על תבנית אפייה על מתלה, ולאחר מכן אורך מברשת של כל גליל עם קו דק מאוד של שמן כמהין (אם משתמשים) עם קצה של ספוגית כותנה. חותכים בעדינות כל גלגל לרוחב ל 8 חתיכות עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים שטרודל חם או בטמפרטורת החדר.
1
* מילוי פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* שטרודל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, או 2 שבועות קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
אופים (לא להפשיר ראשון) בתנור שחומם מראש 177° 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה