קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

שטרודל פטריות

שטרודל פטריות
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שטרודל פטריות, שטרודל פטריות, ו שטרודל פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -10 דקות. הרם את פורצ ' יני ולסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה. יש לשטוף פורצ ' יני היטב כדי להסיר כל חצץ. מסננים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה ושמורה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
Pulse פורצ ' יני ופטריות לבנות במעבד מזון עד קצוץ דק (אבל לא טחון).
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב, עד מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פטריות, שמורות השריית נוזל, יין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה, כ 8 דקות. מערבבים פטרוזיליה, ואז להפיץ מילוי על צלחת וצינה, חשוף, עד קר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בזמן מילוי צמרמורות, לשים ערימה של יריעות פילו על משטח עבודה לחתוך חצי לרוחב, ואז מחסנית חצאים לכסות עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
הסר גיליון פילו 1 מחסנית (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים) ולסדר עם צד ארוך קרוב אליך, ואז מברשת קלות עם קצת שומן ברווז. למעלה עם גיליון פילו אחר מברשת עם שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
8
מורחים על רבע מילוי פטריות ברצועה צרה לאורך קצה קרוב אליך בתוך 1/4 אינץ ' של כל קצה, ואז להפשיל פילו בחוזקה סביב מילוי, משאיר קצוות פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
העברת רול, צד התפר למטה, לתבנית אפייה ולעשות 3 לחמניות נוספות באותו אופן, העברה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אופים עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות. מגניב מעט על תבנית אפייה על מתלה, ולאחר מכן אורך מברשת של כל גליל עם קו דק מאוד של שמן כמהין (אם משתמשים) עם קצה של ספוגית כותנה. חותכים בעדינות כל גלגל לרוחב ל 8 חתיכות עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים שטרודל חם או בטמפרטורת החדר.
1
* מילוי פטריות יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).* שטרודל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, או 2 שבועות קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
אופים (לא להפשיר ראשון) בתנור שחומם מראש 177° 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)