קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

שטרודל פטריות וטרגון עם רוטב מדיירה

שטרודל פטריות וטרגון עם רוטב מדיירה
פטריות & שטרודל טרגון עם רוטב מדיירה לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, ארזו פטריות כפתורים, ארזו פטריות שטוחות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות-מדיירה, פטריות בר, שטרודל גבינת צ'ארד ועז שוויצרי עם רוטב סיידר בורבון, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הבצל ב -50 גרם של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את פרוס שטוח פטריות ערמונים, ואז לרכך במשך 5 דקות. מערבבים את פטריות שיטאקה ושום, ואז להפוך את החום ומבשלים די בעוז לנהוג את לחות רבה ככל האפשר. מערבבים במדיירה, טרגון, פירורי לחם ועגבניות, ואז לקחת את המחבת את החום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מדיירהמדיירה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
במחבת נפרדת, לבשל את הפטריות כפתור וצנוברים בחמאה הנותרת עד האגוזים הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את תערובת פטריות ועגבניות, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
להניח גיליון של פילו על משטח העבודה מברשת עם שמן. למעלה עם גיליון אחר, מברשת שוב, ולאחר מכן להמשיך עד שיש לך ערימה של 4 גיליונות של מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
6
מורחים מחצית המילוי לאורך הארוך ביותר, משאירים כמה cms בכל קצה. מקפלים את הבצק מסתיים מעל המילוי, להפשיל כמו סיגר, ואז בזהירות להרים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מברשת עם יותר שמן, ואז לקרוע את גיליון filo האחרון לרצועות, לכווץ ולמקם חצי על גבי לקשט. חזור עם שאר הבצק ומילוי לעשות שטרודל שני, ואז להירגע עד מוכן לבשל. ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
8
כדי לשרת, אופים בתנור שחומם מראש ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 במשך 30 דקות או עד הזהב ומחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים בפרוסות, מפוזרים עם צנוברים נוספים טרגון, עם רוטב מדיירה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
מדיירהמדיירה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

שטרודל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "