שטרודל קרמל-תפוח מלוח
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 326 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים זהובים וטעימים, ג'ינג'ים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שטרודל תפוח קרמל, קרמל תפוח דלעת ספייס מאפינס עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגת תפוחים עם קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הסוכר מגורען, 1/3 כוס מים והמלח במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. קוק, בעדינות מתערבל המחבת מדי פעם אבל לא ערבוב, עד ענבר, 8 עד 10 דקות.
מברשת כל גבישי סוכר בצד של המחבת עם מברשת מאפה רטוב.
הסר מהחום ולהקציף ב 3 כפות חמאה וחומץ (התערובת תהיה בועה).
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 12 דקות. מסננים את התפוחים ומעבירים לקערה; מניחים את הקרמל בצד. לזרוק 1 כף ג ' ינג ' רותפירורים ואת הקינמון עם התפוחים; בואו להתקרר לחלוטין.
ממיסים את 5 כפות הנותרים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
בואו מגניב, ואז לרפרף את הקצף ולהשליך. כפית את החמאה נמסה לתוך קערה, משאיר כל מוצקים במחבת.
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור מחממים עד 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים סדין של פילו על מגבת מטבח נקייה או פיסת קלף עם צד ארוך לפניך. (לשמור על פילו הנותרים מכוסה במגבת לחה.) להבריש קלות את פילו עם חלק חמאה מומסת ומפזרים סוכר מגורען.
שכבת גיליון אחר של פילו על גבי; מברשת עם יותר חמאה ומפזרים עם יותר סוכר. חזור עם 4 הסדינים הנותרים של פילו.
מפזרים את הנותרים 2 כפות gingersnap פירורים על גבי.
כפית את מילוי התפוח על הפילו ברצועה לאורך הקצה התחתון, משאיר גבול 1 אינץ'. השתמש במגבת או קלף כדי לעזור לגלגל את הפילו לתוך בול עץ, החל בקצה התחתון.
מניחים את צד התפר על תבנית האפייה מוכנה.
מברשת עם יותר חמאה ומפזרים סוכר מגורען יותר. לעשות כמה חריצים על גבי עם סכין לפרוק.
אופים עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
הכה את השמנת הכבדה בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, ולאחר מכן בעדינות לקפל חלק הקרמל שמורות (ייתכן שיהיה עליך לטאטא את הקרמל הראשון כדי לשחרר). אבק שטרודל עם סוכר ' ממתקים ולחתוך לחתיכות.
מגישים עם קצפת קרמל ועוד קרמל; מפזרים מלח.