שיבולת שועל אפויה אוכמניות ואפרסק
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, שיבולת שועל אפויה של אוכמניות ואפרסק עשויה להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. תמורת $1.04 למנה , אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 9. מנה אחת מכילה 370 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלבונים, אוכמניות, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: שיבולת שועל אפויה אוכמניות ואפרסק , שיבולת שועל אפויה אוכמניות אפרסק , ושיבולת שועל אפויה אוכמניות אפרסק .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
מקציפים את החלבונים, הביצה, החלב, השמן והוניל; מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה אפרסקים ואוכמניות.
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהחלק העליון משחים קלות ומדחום מצביע על 160 מעלות.
מגישים עם חלב נוסף אם רוצים.