שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון
המתכון שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך כל המטרה קמח, סוכר קינמון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות קינמון שיבולת שועל, עוגיות מייפל-שיבולת שועל, ו עוגיות מייפל-שיבולת שועל.
הוראות
מערבבים את הקמחים, שיבולת שועל, מלח, אבקת אפייה וקינמון יחד ביסודיות. מערבבים את הסוכר ומערבבים היטב.
חותכים את החמאה עם חותך מאפה או האצבעות שלך (מעבד מזון יהיה בסדר מדי) עד התערובת דומה פירורים קטנים.
הוסף את חצי & חצי ומערבבים היטב. השתמשתי בכל הסכום, אבל אולי כדאי לך להתחיל עם רק 3/4 כוס כדי לוודא הבצק הוא עדיין מוצק מספיק כדי להתמודד. הבצק צריך להיות רך, אבל לא כל כך רך, כי אתה לא יכול לעצב אותו לתוך מעגל.לזרוק את הבצק החוצה על פיסת נייר קלף ולעצב אותו למעגל 8 אינץ 'קצת פחות מ אינץ' עבה. הרטבת הידיים שלך בקלילות מאוד יעזור עם החלק הזה. להבקיע את הבצק ל 6 משולשים אבל לא להפריד אותם עדיין.
שים את מעגל המשולשים על צלחת להקפיא במשך כמה שעות או עד נוקשה. כאשר נוקשה, להפריד את המשולשים ולשים בשקית במקפיא.כאשר אתה מוכן לאפות את הלחמניות, להסיר מן התיק ולהגדיר על תבנית אפייה. מחממים תנור ל 375 מעלות F. לשפשף לחמניות עם תערובת של ביצה וחלב אם תרצה או רק מברשת עם קצת חצי. אתה יכול גם לפזר את צמרות עם סוכר קינמון אם אתה רוצה.