שיבולת שועל עמוסה-עוגיות צימוקים
עוגיות שיבולת שועל-צימוקים טעונות הן צמחוני קינוח. והוא יספק כ 46 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתייה, תמצית ונילן, שיבולת שועל מגולגלת מיושנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות שיבולת שועל טעונות, עוגיות שיבולת שועל טעונות, ו עוגיות שיבולת שועל טעונות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד זהוב וריחני, על 8 דקות.
מורחים את הקוקוס על עוד תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 5 דקות.
תן לאגוזים ולקוקוס להתקרר. מכסים את הצימוקים במים חמים בקערה קטנה; להפריש.
בינתיים, לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח יחד בקערה קטנה.
מוסיפים את החמאה, הסוכר החום והסוכר המגורען לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה אם משתמשים במערבל יד) ומכים במהירות בינונית עד שמנת. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד incorporated. הכה בחלב ווניל עד מעורבב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להכות בתערובת הקמח. מקציפים בשיבולת שועל, צימוקים, אגוזי מלך וקוקוס.
זרוק את הבצק על ידי כפות מעוגלות על גבי גיליונות אפייה ungreased.
אופים עד חום זהוב, כ 12 דקות, מיתוג עמדות של דפי אפייה באמצע. מגניב את העוגיות על הסדינים על מדפים תיל במשך 1 דקה, ולאחר מכן להעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.