קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

שיבולת שועל קינמון תפוח אפוי

שיבולת שועל קינמון תפוח אפוי
לכי לחנות וקחי שיבולת שועל מיושנת, ביצה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שיבולת שועל אפויה קינמון תפוח, שיבולת שועל אפויה קינמון תפוח, ו קינמון שיבולת שועל תפוח אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה תחתית וצדדים של 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לשלב שיבולת שועל, סוכר חום בהיר, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצה, סירופ מייפל, חלב, חמאה, תמצית וניל, ורוטב תפוחים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים נוזלים על שיבולת שועל ומערבבים לשלב. מערבבים אגוזים ותפוחים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5
אופים עד חום זהוב ושיבולת שועל להגדיר, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים חמים.