שיבולת שועל קינמון תפוח אפוי
לכי לחנות וקחי שיבולת שועל מיושנת, ביצה, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שיבולת שועל אפויה קינמון תפוח, שיבולת שועל אפויה קינמון תפוח, ו קינמון שיבולת שועל תפוח אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה תחתית וצדדים של 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לשלב שיבולת שועל, סוכר חום בהיר, אבקת אפייה, קינמון, ומלח.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצה, סירופ מייפל, חלב, חמאה, תמצית וניל, ורוטב תפוחים עד בשילוב טוב.
יוצקים נוזלים על שיבולת שועל ומערבבים לשלב. מערבבים אגוזים ותפוחים קצוצים.
אופים עד חום זהוב ושיבולת שועל להגדיר, כ -35 דקות.