קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס, חטיפי חמאה

שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס, חטיפי חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל, שוקולד צ' יפס, חטיפי חמאה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פקאן, קמח, עוד שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי שוקולד צ'יפס דביקים בטעם חמאה, חטיפי שוקולד צ'יפס חמאה שיבולת שועל, ו עוגת גבינה עם חמאה ועוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד nonstick או קו עם רדיד רגיל ריסוס עם אפייה spray.In קערה של מעבד מזון, לשלב קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ומלח. דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
קיצור טבעיקיצור טבעי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת יבשה וחולית. שמור תערובת 2/3 כוס שיבולת שועל ולחץ שארית בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
יוצקים חלב מרוכז ממותק באופן שווה על פני הקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מערבבים יחד את האגוזים, השבבים והקוקוס ומפזרים בשכבה זוגית על פני החלב המרוכז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מפזרים את תערובת שיבולת השמור על הצ ' יפס ולחץ מעט למטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
7
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
הסר מהתנור ומפזרים עוד כמה שוקולד וצ ' יפס חמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לחתוך לסורגים.