שיבולת שועל תבלין וניל
שיבולת שועל תבלין וניל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 4 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שיבולת שועל מיושנת, קינמון טחון, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. נסו מקרוני וניל-תבלינים גולמיים, ספינת תבלינים וניל, ו פודינג אורז וניל עם חמישה תבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים והמלח. מערבבים פנימה את שיבולת השועל והצימוקים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
בינתיים מניחים אגוזים, אם משתמשים, במחבת יבשה מעל להבה בינונית-גבוהה, וטוסטים תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה וריחנית, כ -5 דקות. הניחו בצד.
כאשר שיבולת השועל מבושלת מוציאים את התבנית מהלהבה ומערבבים פנימה את הווניל ואגוז המוסקט. מערבבים פנימה את הסוכר החום ומניחים את שיבולת השועל בקערות הגשה.
יוצקים 1/4 כוס חלב על גבי כל קערה, ומעליהם אגוזים קלויים ומפזרים קינמון.
הערה: לגרסה מהירה יותר באמצעות בישול מהיר או שיבולת שועל מיידית רגילה: מבשלים את שיבולת השועל לפי ההוראות שעל האריזה. מערבבים צימוקים, סוכר חום ואגוז מוסקט לתוך שיבולת השועל המבושלת. למעלה עם חלב, אגוזים (קלוי או לא קלוי) וקינמון.