שיטאקי וכרוב אטריות עם טופו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? שיטאקי וכרוב אטריות עם טופו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 1551 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זנגביל, טופו, פטריות שיטאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות אורז עם טופו במרינדה ופטריות שיטאקה, טופו שיטאקה חריף מוקפץ, ו פטריות שיטאקה ומרק טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, 1 רוטב סויה כף, שום, 1 כפית שמן, Sriracha, וג ' ינג ' ר בקערה.
להוסיף טופו; לזרוק בעדינות מעיל. כיסוי וצינה 30 דקות.
שלב 2 כוסות מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. לשטוף ולפרוס פטריות; להפריש. מסננים שמורים נוזל דרך מסננת נייר towellined לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף תערובת טופו למחבת; לטגן 7 דקות או עד מתאדה נוזל, ערבוב מדי פעם.
חום שנותר 1/2 כפית שמן במחבת.
מוסיפים 1 כף הנותרים רוטב סויה, סלט כרוב, בצל, ופטריות למחבת; לטגן 2 דקות או עד wilts סלט כרוב.
מוסיפים נוזלי פטריות שמורות, תערובת טופו, ומרק למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
מניחים 3/4 אטריות כוס בכל אחד 4 קערות.
יוצקים 1 3/4 כוסות תערובת סלט מעל כל מנה.