שייק פשטידת דלעת
אם יש לכם חלב שקדים, מחית דלעת, קוביות קרח מרוסקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו שייק תפוח דלעת, דלעת ספייס חמאת בוטנים צ'אי תפוח חלקלק + בגידה, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוח במיקרוגל פלסטיק-קערה בטוחה; לשפוך מספיק מים כדי לכסות 1/4 אינץ ' של החלק התחתון של הקערה. מכסים חלקית את הקערה במכסה או במגבת נייר. מיקרוגל במרווחים של 1 דקות עד אפל מתרכך, 2 עד 3 דקות. להקפיא תפוח באותו מיכל עם מים עד מוצק, 2 שעות ללילה.
מערבבים תפוח קפוא, חלב שקדים, מחית דלעת בבלנדר עד חלקה; מוסיפים סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. להתמזג עד חלקה.
מוסיפים קרח ומערבבים עד לקבלת חלקה.