קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות16
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שייק פשטידת דלעת

שייק פשטידת דלעת
אם יש לכם חלב שקדים, מחית דלעת, קוביות קרח מרוסקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. נסו שייק תפוח דלעת, דלעת ספייס חמאת בוטנים צ'אי תפוח חלקלק + בגידה, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוח במיקרוגל פלסטיק-קערה בטוחה; לשפוך מספיק מים כדי לכסות 1/4 אינץ ' של החלק התחתון של הקערה. מכסים חלקית את הקערה במכסה או במגבת נייר. מיקרוגל במרווחים של 1 דקות עד אפל מתרכך, 2 עד 3 דקות. להקפיא תפוח באותו מיכל עם מים עד מוצק, 2 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מערבבים תפוח קפוא, חלב שקדים, מחית דלעת בבלנדר עד חלקה; מוסיפים סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
דלעת משומרדלעת משומר
חלב שקדיםחלב שקדים
סוכר חוםסוכר חום
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים קרח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח