קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות35
מגזין

שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ

שיכר חיוור אבן ושום כרוב ניצנים מוקפץ
גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, עגבניות, כרוב ניצנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה, כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את ספינת קיטור עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים מלוחים ולהביא את המים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
שים את כרוב ניצנים באוניית הקיטור, לכסות, ולבשל עד רך מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3
מסננים ומיד מעבירים את כרוב הניצנים לקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם הירוק הבהיר.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן להם להתקרר במי הקרח במשך כ 1 דקה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
הניחו אותם על מגבת מטבח נקייה והתייבשו.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
תחתוך אותם לחצי אנכית, ישר דרך הליבה.
7
ב ווק גדול או מחבת ברזל יצוק, לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. הפעל את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל חום. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות. להפוך את החום עד גבוה, להוסיף את כרוב ניצנים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחיתו קלות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את הבירה וממשיכים לבשל על חום גבוה עד הנוזל הוא התאדה בעיקר. להבות את המחבת על ידי הוספת מלאי הירקות, ערבוב וגירוד כל חתיכות השחמה שניתן להדביק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
11
מקשטים עם עגבניות ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מגישים באופן מיידי.