שימורי שקדים דובדבן
דובדבן שקדים משמר יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 88 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 107 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו תבלין, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, מים, פקטין פירות נוזלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו שימורי דובדבן אמרטו, שימורי דובדבן משמש ומרשינו, ו שימורי דובדבנים מחודדים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר ציר מביאים לרתיחה את הדובדבנים והמים; מרתיחים 15 דקות.
מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים במשך 4 דקות. מערבבים פנימה פקטין; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית. הסר קצף.
מצקת בזהירות לצנצנות חצי ליטר חמות ומשאירה 1/4 אינץ'. מרחב הראש.
להסיר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. תהליך 10 דקות בתוך פחית מים רותחים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![פארקר סנטה ברברה ריזלינג]()
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.