שיפוד דג חרב במרינדה ומלפפון
שיפוד דג חרב מושרה ומלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שיני שום, מיץ לימון, chard, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. עם כפית נסו דג-חרב משופד רוזמרין, חזיר משופד בגריל במרינדה lemongrass, דבש ורוטב דגים, ו איך לבשל: חזיר משופד בגריל במרינדה lemongrass, דבש ורוטב דגים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המלפפונים חצי לאורכו ולאחר מכן לחתוך לרוחב לתוך 1/2 אינץ ' חצי ירחים.
מפזרים מלח ולתת לשבת במסננת במשך 20 עד 30 דקות.
מערבבים את הכוסברה, Achiote, מיץ תפוזים, מיץ ליים, שום ופלפלים בבלנדר. מחית עד חלקה.
חותכים את דג החרב לחתיכות 1 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה לא מגיבה.
יוצקים מעל מרינדה כוסברה ולתת לשבת 20 עד 30 דקות. מחממים את הגריל או את הגריל. גריל chard, להעביר לקערה גדולה ולזרוק עם רוטב סיד. חוט לסירוגין swordfish ו חתיכות מלפפון על שיפודים. גריל או לצלות על 1 1/2 דקות לכל צד. תגיש מגש או צלחות עם המטלית. למעלה עם שיפודים ומגישים.
מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ ליים, מלח ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.