שיפודי אנטיפסטו
שיפודי אנטיפסטו דורשים בערך 32 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 100 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק במרינדה, חרדל דיז'ון, פלפלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלט קוסקוס אנטיפסטו עם ויניגרט עגבניות בתוספת שיפודי אנטיפסטו, שיפודי אנטיפסטו, ו שיפודי אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הברוילר לגובה ומרפדים נייר אפייה בנייר כסף. זרעים ופלפלים הליבה לחתוך לשניים.
מניחים פלפלים חצויים, עם העור כלפי מעלה, על תבנית אפייה וצולים עד להשחרה, 10 עד 12 דקות.
מעבירים לשקית נייר, אוטמים שקית ומאפשרים לאדות למשך 10 דקות. החזיקו פלפלים מתחת למים זורמים קרים להסרת עור. מייבשים עם מגבות נייר וחותכים לריבועים.
השחילו לבבות ארטישוק, פלפלים וגבינה על 24 שיפודים קטנים או קיסמים גדולים, לסירוגין בצורה דקורטיבית.
בקערה קטנה מקציפים יחד חומץ, חרדל, שמן, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מסדרים שיפודים על מגש גדול.
מברישים בנדיבות בתערובת בלסמית ומפזרים פטרוזיליה או בזיליקום, אם רוצים.