שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה
שיפודי בשר בקר עם Peppercorn Port חמוציות רליש & Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות, קחו שמן זית, רובי פורט, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פלפל מעורב בשר טנדרלוין עם הפחתת שאלוט-נמל, סטייקים עם פילה ברוטב חמוציות וגבינת גורגונזולה, ו גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות מלח את הבשר מכל הצדדים. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולהגדיר אותו במקרר 2 עד 4 ימים לעונה. כאשר מוכן לבשל להביא את הבשר לטמפרטורת החדר לפני המשך.בינתיים, להשרות את חמוציות מיובשים בנמל במשך כשעה 1 כדי rehydrate. ואז להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את הטמפרטורה כדי להתבשל ולהוסיף את מגוון גרגירי פלפל יבשים. מבשלים כ -20 דקות עד כמחצית מהנוזל נספג.
הסר מהחום ולתת מגניב במקצת.
מוסיף את תערובת חמוציות לבלנדר ודופק עד purée עבה מושגת. ייתכן שיהיה עליך להתאים את העקביות עם קצת מים. תניח בצד.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבשר ומחממים אותו מכל הצדדים.
מעבירים את הבשר לתנור וצולים כ -15 דקות עד לטמפרטורה פנים של 125 מעלות F. מושגת עבור בינוני נדיר.
הסר את הבשר מן המחבת ולתת לו לנוח על 7 דקות.חותכים את הבשר לפרוסות דקות באלכסון נגד התבואה. חוט פרוסה אחת על שיפוד, הנחת כל שיפוד על פני מגש הגשה. תן לכולם טחינה טובה של פלפל שחור. סקופ את התענג על הצלחת בצורה אטרקטיבית לטבילה. להתפורר גורגונזולה על פני כל המגש.