קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות62
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםסופרבול
מגזין

שיפודי טונה וחצילים yakitori עם רוטב סויה

שיפודי טונה וחצילים yakitori עם רוטב סויה
שיפודי טונאן וחצילים yakitori עם רוטב סויה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1061 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך דקות, מים, צדפה ושיטאקה שיפודי yakitori, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: שיפודי פירות עם רוטב טבילה שוקולד, שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק, ו שיפודי בשר עם רוטב בוטנים.

מרכיבים

350חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'12oz סטייק טונה, לחתוך12oz סטייק טונה, לחתוך3שרימפס וורידיםבירה יפנית או סאקהבירה יפנית או סאקה1קטןשים את המרינדה הנותרת בקערהשים את המרינדה הנותרת בקערה1השארshiso או sprigs של כוסברה, לקישוטshiso או sprigs של כוסברה, לקישוט3שרימפס וורידיםמביאים את המרינדה לרתיחה בסירמביאים את המרינדה לרתיחה בסיר1כף. חומץ ביין אדוםחציל, חתוך לחתיכות 1/2in (1 ס חציל, חתוך לחתיכות 1/2in (1 ס " מ)2חוט של חצילים על שיפוד, חתיכת טונה, ועוד 2 חתיכות של חציליםחוט של חצילים על שיפוד, חתיכת טונה, ועוד 2 חתיכות של חצילים1אוראו ממולאים כפוליםעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן2חתיכות טופי הית' בר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3שרימפס וורידיםמחממים מחבת מחבת עד לעישון. מברשת עם השמן ולשים את שיפודים. לבשל עבורמחממים מחבת מחבת עד לעישון. מברשת עם השמן ולשים את שיפודים. לבשל עבור3שרימפס וורידיםשיפודי במבוק של דגים לעשות canapé מעולה או התחלה פורמלית לכל ארוחהשיפודי במבוק של דגים לעשות canapé מעולה או התחלה פורמלית לכל ארוחה11 כף אורגנו מיובשסאקה (אופציונלי)סאקה (אופציונלי)3שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3שרימפס וורידיםצדפה ושיטאקי יקטורי שיפודיםצדפה ושיטאקי יקטורי שיפודים1אוראו ממולאים כפוליםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'השתמש פטריות שיטאקה 14oz במקוםהשתמש פטריות שיטאקה 14oz במקום1נתח1in (2.5 ס 1in (2.5 ס " מ)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3שרימפס וורידיםטונה, או דג-חרב, דג-מהי, או דג-קוף.טונה, או דג-חרב, דג-מהי, או דג-קוף.1כף. חומץ ביין אדוםחציל ולדלג על שלב 1. השתמש בצדפות במקום טונהחציל ולדלג על שלב 1. השתמש בצדפות במקום טונה3שרימפס וורידיםשיפודי טונה וחציל yakitoriשיפודי טונה וחציל yakitori11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3שרימפס וורידיםשים את החצילים במים רותחים.להרתיח במשך 2 דקות, לנקז, מגניבשים את החצילים במים רותחים.להרתיח במשך 2 דקות, לנקז, מגניב3שרימפס וורידיםמים במשך 30 דקות כדי למנוע שריפהמים במשך 30 דקות כדי למנוע שריפה3שרימפס וורידיםמסדרים על מגש עם רוטב טבילה ו shiso או כוסברה ולשטוף עםמסדרים על מגש עם רוטב טבילה ו shiso או כוסברה ולשטוף עם2דקות, סיבוב אחד, ושריפות עם המרינדה. הם יהיו חום זהוב ומבריקדקות, סיבוב אחד, ושריפות עם המרינדה. הם יהיו חום זהוב ומבריק3שרימפס וורידיםעבור. מערבבים, מכסים ומשרים במשך 30 דקותעבור. מערבבים, מכסים ומשרים במשך 30 דקות3שרימפס וורידיםוריאציהוריאציה12תצטרך שיפודי עץ, ספוג בתצטרך שיפודי עץ, ספוג ב

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.