שיפודי טלה לתינוק: ספידיני די אבאצ'יו
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם לחם איכרים, מלח ופלפל, עלי מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה לחם בננה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו די טובה. נסו אבאצ'יו אלה רומנה: כבש תינוק, בסגנון רומי, קוסטולט ד ' אבצ'יו פריט (צלעות טלה לחם בסגנון רומי), ו שיפודי ארטישוק לתינוק בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס במחבת, מחממים את שמן הזית עד כמעט עישון.
מוסיפים את קוביות הלחם ומטגנים קלות מכל הצדדים.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז. השחילו 4 שיפודי עץ עם קוביות הלחם, הפרושוטו, הטלה ועלי המרווה עד שכל החומרים נגמרים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים על תבנית צלייה. צולים בתנור או צולים 15 דקות או עד שכל החומרים פריכים.;