שיפודי כבש טנדורי עם סלט כרוב פריך & raita
שיפודי כבש טנדורי עם סלט כרוב פריך & raita עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך יוגורט יווני, זרעי חרדל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קבב טנדורי כבש עם Raitan וקוסקוס, טנדורי רגל כבש עם מלפפון Raita, ו שיפודי כבש בסגנון טנדורי בגריל.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 2 כפות של יוגורט עם הדבק טנדורי.
מוסיפים כבש, מערבבים כדי מעיל את כל החלקים. הפוך raita עם היוגורט הנותר, 1 כף של כוסברה קצוצה וכמה תיבול, ולאחר מכן להפריש. עבור סלט הכרוב, מערבבים יחד את כל הירקות ואת כוסברה הנותרים בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים את מיץ הסיד, שמן זרעי חרדל.
לחמם את הגריל גבוה. מחלקים את הטלה בין 4 שיפודים, גריל עבור 3-4 דקות בכל צד, עד חרוך קל מבושל דרך.
מגישים עם סלט כרוב, raita וחימם chapatis.