שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב רומסקו עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פלפלים קלויים בבקבוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם רומסקו , שיפודי סלמון עם רוטב רומסקו , ו שיפודי שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
בתבנית אפייה, לשלב הראשון 4 מרכיבים (באמצעות מיץ לימון).
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים סלמון וצדפות לצלחת, ומערבבים עם כף עץ כדי מעיל כל החתיכות. מכסים ומקררים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
עבור רוטב Romesco, לעבד את השקדים ושום בבלנדר עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את פלפלים אדומים קלויים, עגבניות שרי, שמן זית, 1 כפית מים חמים, וחומץ שרי, מתמזגים עד חלקה וגירוד את הצדדים, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר את הסלמון והצדפות מן המרינדה, ולהשליך נוזל. לייבש כל צדפה וחתיכת דגים עם מגבות נייר. (זה יאפשר מבחוץ לקבל קריספ.)
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
חוט כל שיפוד עץ לאורך עם צדפות, סלמון, בצל, פלפל אדום, ו poblano צ ' ילה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת חלב פרה מיושנת
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מברשת קלה מתלה גריל או מחבת גריל עם שמן. שיפודי בישול על חום עקיף 23 דקות, ולאחר מכן להפוך בעדינות, כך הדג לא לשבור ליפול לתוך האש. (באמצעות ירקות או סל דגים עושה את זה קל יותר.) המשך לבשל 2 דקות יותר או עד הסלמון מרגיש מוצק למגע וצדפות להראות סימני גריל אור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
9
הסר שיפודים מן מחבת גריל או גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
10
מסדרים 2 שיפודים על כל צלחת, ולכפות את רוטב Romesco עליהם, או ערימת שיפודים על מגש הגשה ומגישים את רוטב Romesco בצד.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.