תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיפודי סלמון עם ויניגרט שומר פרוס. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. גשו לסופר וקנו חרדל מגורען, פילה סלמון על העור, שומר הנורה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלמון ושומר עם ויניגרט קלוי-לימון, שומר פרוס סלק עם שרימפס, ו סמפלר המנה האחרונה: גבינות איטלקיות, פרוסות שומר וטבעות הדר עם ברנדי.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים בשמן זית עם מזלג. מתבלים במלח ופלפל. לטעום את הויניגרט; זה צריך להיות חומצי מעט,אז להוסיף מיץ לימון יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורק
1
מחממים גריל גז בינוני גבוה או להכין אש פחם חם בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
חותכים את רוחב הסלמון לרצועות 1 אינץ ' רחב, 3to 4 עוז. כל אחד. חוט את השיפודים דרך רצועות הסלמון: החל בקצה המחודד, פירס בזהירות את הבשר, דוחף את שיפוד כל הדרך עד סוף השומן עד לנקודה חודרת דרך. כאשר הגריל הוא רק על הצד החם של המדיום (אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך ממש מעל השבכה במשך 2seconds), להשתמש מלקחיים כדי לנקות את הסבכה עם מגבת נייר משומנת קלות. מתבלים את הסלמון קלות במלח ומברישים קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
שים את שיפודי על הגריל, צד העור למטה, שמירה על שיפוד חשוף מסתיים מן האש אם באמצעות במבוק. הסלמון יבשל במהירות אבל לא תמיד באותו קצב. מבשלים עד העור הוא פריך והוא משחרר מן הגריל, 2 עד 3 דקות. הפעל את שיפודי עם מלקחיים או מרית ולבשל עוד 1 דקה. במידת הצורך, להסתובב שוב לבשל עוד 1 דקה. הסלמון נעשה כאשר הבשר מרגיש מוצק וכמעט מתחיל להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.