שיפודי עוף לימון בגריל עם מטבל סאטה
שיפודי עוף לימון בגריל עם מטבל סאטה הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 252 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו חזה עוף, עלי טימין, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. מתכונים דומים: סאטה (שיפודים בגריל), שיפודי עוף עם מטבל סאטה, ו שיפודי סאטה עוף.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הקציפו יחד את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח, הפלפל והטימין.
יוצקים מעל חזה העוף בקערה לא מגיבה. מכסים ומשרים במקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מחממים גריל פחמים. צולים את חזה העוף במשך 10 דקות מכל צד, עד שזה עתה מבושל. מצננים מעט וחותכים באלכסון בפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. משפדים עם מקלות עץ ומגישים עם מטבל סאטה.
2/3 כוס בצל אדום חתוך לקוביות קטנות (1 בצל קטן)
1 1/2 כפיות שום טחון (2 שיני)
1 1/2 כפיות שורש ג ' ינג ' ר טרי טחון
1/4 כפית פתיתי פלפל אדום כתוש
1/4 כוס סוכר חום בהיר, ארוז
1 1/2 כפיות מיץ ליים סחוט טרי
מבשלים את שמן הזית, שמן השומשום, הבצל האדום, השום, שורש הג ' ינג ' ר ופתיתי הפלפל האדום בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית עד שהבצל שקוף, 10 עד 15 דקות.
להקציף פנימה את החומץ, הסוכר החום, רוטב הסויה, חמאת הבוטנים, הקטשופ, השרי ומיץ הליים; מבשלים עוד 1 דקה. מצננים ומשתמשים כמטבל לשיפודי עוף לימון בגריל.