שיפודי עוף מרוקאים חריפים
גשו לסופר וקנו מלח כשר, יוגורט יווני, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שיפודי עוף מרוקאים בגריל של Nif, שיפודי עוף מרוקאי עם רוטב עשבי תיבול, ו האביב Veggie + לימון מרוקאי שיפודי עוף עם יוגורט גבינת עיזים.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/8 כפית מלח. לשפשף את התערובת לתוך שקית פלסטיק zip-top.
הוסף עוף; חותם. להשרות במקרר 2 שעות, פונה לאחר 1 שעה.
לטבול 12 (8 אינץ') שיפודי עץ במים; להשרות 30 דקות.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. חוט 3 חתיכות עוף, חתיכת פלפל 1, ו 1 עגבניות לסירוגין על כל שיפוד, מתחיל ומסתיים עם עוף; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח. מסדרים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד תום.