קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום

שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום
שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 542 קלוריות, 90 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 4 . אם יש לך לימונים, דגים בר קיימא, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילה ירוקה תאילנדית מוקפצת על מצע חסה מגורדת, רביולי עם פירות ים, תרד ופטריות ברוטב שמנת שום, ו דגים מעל מצע תרד.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם את הפטם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
השחילו את השרימפס,הדגים והצדפות על 4 שיפודי מתכת, לסירוגין.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מזלפים אווו לציפוי ומפזרים מעט מלח ים ופלפל. צולים, הופכים מדי פעם, עד שהם יציבים ואטומים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
יוקוןיוקון
4
בינתיים מחממים 3 כפות אווו בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את השום ופלפל הצ ' ילי ומבשלים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
מוסיפים את התרד, כמה חופנים בכל פעם, ומבשלים עד שהוא נבול. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מסדרים את התרד על מגש הגשה. מעליו את שיפודי פירות הים ומכבים את התרד ופירות הים במיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
בודגאס נברן דמה קאווה
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.