שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום
שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 542 קלוריות, 90 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 4 . אם יש לך לימונים, דגים בר קיימא, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילה ירוקה תאילנדית מוקפצת על מצע חסה מגורדת, רביולי עם פירות ים, תרד ופטריות ברוטב שמנת שום, ו דגים מעל מצע תרד.
הוראות
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם את הפטם.
השחילו את השרימפס,הדגים והצדפות על 4 שיפודי מתכת, לסירוגין.
מזלפים אווו לציפוי ומפזרים מעט מלח ים ופלפל. צולים, הופכים מדי פעם, עד שהם יציבים ואטומים, 7 עד 8 דקות.
בינתיים מחממים 3 כפות אווו בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את השום ופלפל הצ ' ילי ומבשלים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
מוסיפים את התרד, כמה חופנים בכל פעם, ומבשלים עד שהוא נבול. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
מסדרים את התרד על מגש הגשה. מעליו את שיפודי פירות הים ומכבים את התרד ופירות הים במיץ הלימון.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.