שיפודי שרימפס בגריל עם כוסברה-מנטה Chutney
שיפודי שרימפס בגריל עם כוסברה-מנטה Chutney נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל ירוק, עלי נענע הדוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו שיפודי כבש קארי הודי עם נקטרינה צ'אטני מנטה בגריל עם פיתה, ירכיים עוף בגריל עם כוסברה-מנטה Chutney, ו שיפודי שרימפס בגריל עם שמן בזיליקום וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודים 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
לטאטא יחד את אבקת צ ' ילה, garam marsala, שמן קנולה, מיץ לימון בקערה בינונית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעיל בתערובת.
הכן גריל פחם לצלייה ישירה, חום גבוה.
מערבבים את הכוסברה, מנטה, בצל ירוק, צ ' ילה, 1 כף כל דבש ושמן קנולה, גרידת ליים, וכמה מלח ופלפל במעבד מזון. תהליך כדי להפוך את הדבק חלקה. טעם; להוסיף דבש, אם תרצה, או יותר שמן כדי להפוך את הרוטב שייצמד לשרימפס.
אשכול 2 שיפודים דרך 3 שרימפס, כך השרימפס שכב שטוח.
מפזרים מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
הסר את השרימפס למגש ומגיש עם chutney כוסברה-מנטה.